Höstsesshin med Jean-Pierre Faure utanför Uppsala 18-20 oktober…

Sesshin 18 – 20 oktober, 2019

Välkommen till 2, 5 dagars sesshin på Tallkrogen (www.tallkrogen-fub.se)

 

Sesshin kommer att ledas av Taiun Jean-Pierre Faure som är abbot vid Zen-templet Kanshoji i Frankrike (https://www.kanshoji.org) och som mottog munk-ordinering av Taisen Deshimaru 1981. Taiun mottog senare Dharma transmission av Dônin Minamisawa Roshi, vice-zenji of Eiheiji zen temple i Japan.

Tider: Sesshin börjar torsdag den 17 oktober klockan 20. 00 med middag och avslutas söndag den 20 oktober efter lunch.

 

Plats: Tallkrogen ligger 3 km från Björklinge och ca 2 mil norr om Uppsala.

 

Färdbeskrivning:

 

Kollektivt: Ta buss 103 från Uppsala Centralstation hållplats A3 kl. 17.25. och kliv av vid hållplatsen Tallkrogen efter 27 min.  Bussen går mot slutstation Husby. Det går en buss 16.25 också om du vill komma tidigare.

Se vidare https://www.ul.se

 

Med bil: Om du far från Uppsala mot Björklinge på gamla riksvägen så ta höger i den lilla rondellen strax före Björklinge och därefter första höger samt följ skyltarna ’Kursgård’. Om du kommer på E4 se http://www.tallkrogen-fub.se/Hittaoss.aspx

 

Ta med: Lakan/sovsäck, handduk, zafu (sittkudde), löst sittande mörka kläder för zazen, inneskor/ tofflor. Du som har skålar med servetter för måltiderna ta med det.

 

Kostnad: 1700 kronor för medlemmar i någon av Svenska Soto Zen-föreningens olika grupper och 1900 kronor för icke medlemmar.

För mer information: Ulf Olsson 070- 757 03 10; ulf.olsson.zen@gmail.com   

 

Anmälan: helst före 7 oktober

Genom att mail eller sms till Ulf Olsson. Sätt samtidigt in 200 kronor i anmälningsavgift på Nordea personkonto 1197 20 28 081 (Ulf Olsson) De 4 första siffrorna är clearingnummer. Eller via Swish, 070-7570310. Betala gärna in hela avgiften på något av dessa sätt.

 

Sesshin ordnas av zen-gruppen i Stockholm/AZI i samarbete med Uppsala zen dojo.

 

Gassho Ulf Olsson