Sesshin utanför Uppsala 4-6 Januari…

Sesshin 4-6  januari, 2020

Välkommen till 2, 5 dagars sesshin på Tallkrogen med

 Doko Raphaël Triet

 

 

Doko Raphaël Triet som kommer att leda sesshin var en av Taisen Deshimarus lärjungar och är en av ledarna och lärarna inom AZI. Han leder Seikyuji Zen Temple i Spanien och undervisar bl a i Spanien, Portugal och Frankrike.

 

Tider: Sesshin börjar fredagen den 3 januari klockan 19.30 med middag och avslutas måndag den 6 januari efter lunch.

 

Plats: Tallkrogen ligger 3 km från Björklinge och ca 2 mil norr om Uppsala.

 

Färdbeskrivning:

 

Kollektivt: Ta buss 103 från Uppsala Centralstation hållplats A3 kl. 17.25. och kliv av vid hållplatsen Tallkrogen efter 27 min. Bussen går mot slutstation Husby. Det går en buss 16.25 också om du vill komma tidigare. Se vidare https://www.ul.se

 

Med bil: Om du far från Uppsala mot Björklinge på väg nummer 600 så ta höger i rondellen strax före Björklinge och därefter första till höger samt följ skyltarna ’Kursgård’. Om du kommer på E4 se http://www.tallkrogen-fub.se/Hittaoss.aspx

 

Ta med: Lakan, handduk, zafu (sittkudde), löst sittande mörka kläder för zazen, inneskor/ tofflor. Du som har skålar med servetter för måltiderna, ta med det.

 

Kostnad: 2 000 kronor för medlemmar i någon av Svenska Soto Zen-föreningens olika grupper och 2 200 kronor för icke medlemmar.

 

För mer information: Cecilia Waldenström 0705 290 430 ; cecilia.waldenstrom@slu.se

 

Anmälan: helst före 23 dec

Genom att mail eller sms till Cecilia Waldenström. Sätt samtidigt in 200 kronor i anmälningsavgift på Nordea personkonto 1197 20 28 081 (Ulf Olsson) De 4 första siffrorna är clearingnummer. Eller via Swish, 070-7570310. Betala gärna in hela avgiften på något av dessa sätt.

 

Sesshin ordnas av Uppsala zen dojo i samarbete med zen-gruppen i Stockholm/AZI