Sesshin under trettondagshelgen…

Sesshin 5-7 januari, 2023
Välkommen till 2, 5 dagars sesshin på Tallkrogen med
Begoña Kaidô Agiriano

 

Begoña Kaidô Agiriano, som kommer att leda sesshin, har övat zazen sedan 1983. Begoña är en av Doko Raphaël Triets närmaste lärjungar och har ordinerats till nunna och fått shiho (bekräftelse som förmedlare av Dharma) av honom. Hon leder dojon i Vitoria-Gasteiz i Spanien.

Tider: Sesshin börjar onsdagen den 4 januari klockan 19.30 med middag och avslutas lördagen den 7 januari efter lunch.

Plats: Tallkrogen ligger 3 km från Björklinge och ca 2 mil norr om Uppsala.

Färdbeskrivning:
Kollektivt:
Ta buss 103 från Uppsala Centralstation hållplats A3 kl. 17.25 och kliv av vid hållplatsen Tallkrogen efter ca 35 min. Bussen går mot slutstation Husby. Detta är den sista bussen för dagen. Det går en buss 16.30 också om du vill komma tidigare.

Med bil:
Om du far från Uppsala mot Björklinge på den gamla riksvägen så ta höger i rondellen strax före Björklinge och därefter första höger samt följ sedan skyltarna ’Kursgård’.
Om du kommer på E4 se http://www.tallkrogen-fub.se/Hittaoss.aspx

Ta med: Lakan, handduk, zafu (sittkudde), löst sittande mörka kläder för zazen, inneskor/ tofflor. Du som har skålar med servetter för måltiderna ta med det.

Kostnad: 2 500 kronor för medlemmar i Svenska Soto Zen-föreningen/AZI och 2 600 kronor för icke medlemmar. Om du gärna vill komma men ekonomin blir ett hinder hör av dig till Ulf så kan vi kanske hitta en lösning.

För mer information: Cecilia Waldenström 0705 290 430 eller Ulf Olsson 070 757 03 10

Anmälan: helst före 27 dec
Anmäl dig genom att maila till Cecilia Waldenström Cecilia.Waldenstrom@slu.se

Sätt samtidigt in 200 kronor i anmälningsavgift på pg 117 98 24 – 6 (Ulf Olsson). Betala helst in hela avgiften före sesshin på detta konto!

Sesshin ordnas av zen-dojon i Uppsala och zen gruppen i Stockholm / AZI

Välkomna!